tisdag 15 juli 2008

Ännu en uppdatering.

Var fint väder idag, perfekt för att åka ut och fotografera det som händer med vår kära ishall.
Det känns som allting går så extremt fort, och det känns riktigt jävla härligt i väntan på säsongsstarten, framförallt nu när "Silly Season" är ungefär så tyst som den bara kan bli.

Vad som fastnade på kameran denna gången är tillexempel; Entré/Restaurang-delen, som utmärker sig mer och mer för varje dag som går. Nya fina glasrutor lite här och var runtom arenan. Den gröna färgen som syns målad i korridoren på bottenplan. Och än en gång: Den nya vägen till parkeringen ifrån 2 olika vinklar.

Jag hoppas ingen har missat bildspelet på över 40 bilder som Ljunggren har lagt ut på AIA:s hemsida. Länk till det hittar ni HÄR.

Dessutom så har en kamera nu satts upp inne i ishallen för att alla ska kunna följa bygget på insidan. Länk till det hittar ni HÄR.









3 kommentarer:

Anonym sa...

Uppskattar verkligen ditt jobb som du utför Thompa. Var själv och tog några sjysta bilder för ett par veckor sedan från insidan men dom e ju ganska inofficiella nu. Du kanske inte får ta från insidan, men det skulle vara härligt med inblick från den med nu. Webkameran ser man inte riktigt som man skulle vilja. Om jag får ha ett önskemål så ett foto per sida både uppifrån och nerifrån (insidan). Sjukt vad otålig man blir, så otroligt förväntansfull jag är att se den stå klar. Förhoppningsvis till den 20:e september. Tack för ett bra jobb och ha en trevlig sommar Thompa! Även en hälsning till alla RBKare!!!
MVH Elle/Lund

Thompa sa...

Tack så mycket! Har försökt ordna bilder ifrån insidan för ett tag sedan men det har inte gått så bra. Försöker varje gång jag är där att få till någon bra bild så man ser in, men det är svårt.

Får se i framtiden hur läget ser ut angående att ta bilder på insidan, hoppas själv jag kan erbjuda några bilder därifrån så snart som möjligt.

MVH

Anonym sa...

en fråga Vrf går det ej att förstora vissa ?????